4月15日に発売され、美肌一族の限定品
チョコレートシートマスクはラブラボと天才パティシエ
辻口博啓のコラボです。マスクは乾燥肌、シワ、毛穴や色々な「活性酸素」が原因で引き起こされる問題のために作られた物です。その活性酸素の効果を取り除くカカオポリフェノールはマスクの主成分です。カカオエキス以外に加水分解コラーゲンとヒアルロン酸Naとイチゴ果汁が入っています。
Released on April 15th, Bihada Ichizoku's limited edition
Chocolate Sheet Mask is a collaboration between Love Labo and the renown pâtissier,
Hironobu Tsuchiguchi. The mask was developed to address dryness, wrinkles, clogged pores, and other skin problems caused by "reactive oxygen." The main ingredient in the mask, cacao polyphenol, supposedly removes the negative effects of reactive oxygen. In addition to cacao extract, the mask also contains hydrolyzed collagen, hyaluronic acid, and strawberry juice.
チョコレートシートマスクは多分一番美味しい匂いがするマスクです。チョコのペイストリーみたいな匂いがしますし、何だか日本のクレープ屋さんのイチゴチョコクレープを思いだします。成分のせいだと思いますが、マスクを取り外すのがちょっと難しいです。でもチョコレートマスクの良いところはマスクを付けると他の美肌一族シートマスクよりも軽く、ベタベタしません。でも、パックを取ってエキスを乾燥させると、少し薄い層のチョコを感じて、エキスもベタベタします。後で出掛けるつもりだったら、このマスクをしない方がいいです。普通の美肌一族マスクは肌を乾燥させたりチクチク刺激したりしますが、このチョコレートシートマスクのチョコはほっぺたの赤みを抑えて、かゆみも生じさせませんでした上で肌をスムーズにさせました。美肌一族のマスクの中ではこのチョコマスクが一番好きで、ラブラボにはこれをレギュラー商品にすることを再考して欲しいと思います。
The Chocolate Sheet Mask is probably the most delicious selling mask that you will ever try. It smells like a chocolate pastry and reminds me of those chocolate-strawberry crêpes sold in little crêpe shops and stands across Japan. Most likely due to the ingredients, it is a little bit difficult to unfold. But what I like about the chocolate mask is that, when you put it on, it is surprisingly light and less sticky than some of Bihada Ichizoku's other masks. Though when you remove the mask and allow the extract to dry, you do feel like a very very thin layer of chocolate is covering your face. The extract also dries a bit sticky. You should definitely not use this mask right before you step outside. The regular Bihada Ichizoku masks can sometimes leave my skin dry and irritated but I think the chocolate in the Chocolate Sheet Mask prevented my cheeks from getting itchy and red and left my skin smooth. Out of all of the Bihada Ichizoku masks, I would say that this is my favourite and I wish Love Labo would consider making it a regular product.
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